Bestuur

MAARTJE IN 'T GROEN, SECRETARIS

Maartje in 't Groen is in het dagelijks leven Senior Underwriter Property bij AIG. Komt uit een verzekeringsgezin. Spannende verhalen over het vak maakten dat zij verzekeringen leuk ging vinden en bewust voor het vak koos. Ruim 4 jaar lid van RBBC voordat zij in december 2015 aantrad als secretaris.

Wat vinden anderen van Maartje? Maartje heeft duidelijk een eigen mening, maar staat wel degelijk open voor die van anderen. Staat positief in het leven en is snel te enthousiasmeren.

Waarom ben je bestuurslid? Voornamelijk omdat het leuk is. Ik ging altijd al graag naar bijeenkomsten, omdat ik het belangrijk vind om een goed netwerk te hebben. Ons werk is People‚Äôs Business. Toen ik gevraagd werd heb ik geen seconde geaarzeld; nu kan ik iets terugdoen. Samen met het bestuur kan ik ervoor zorgen dat de evenementen boeiend blijven en dat we voldoende ruimte houden om te netwerken.

Waar word je blij van? Als ik lachende gezichten zie op bijeenkomsten en alles volgens planning verloopt.

Ambitie als secretaris? Ervoor zorgen dat de club professioneel en goed benaderbaar blijft, waarin zowel jong als oud zich thuis voelt. Want het zou leuk zijn als we meer jonge, nieuwe leden konden binnenhalen, maar we moeten de bestaande leden ook zien te behouden. Op die manier is de samenstelling van de leden een goede afspiegeling van de markt.


Maartje mailen?   secretaris@rbbc.nl


Het bestuur dankt Reginus Den Breejen voor het maken van de  foto in de header van deze webpagina.

Maartje 2016
Maartje in 't Groen, secretaris