Bestuur

MARTINA SMIT, VOORZITTER

Martina is advocate bij Van Steenderen Mainportlawyers, gespecialiseerd in verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Toen RBBC opengesteld werd voor advocaten was zij een van de eerste die lid werd. Sinds mei 2015 in het bestuur. Aanvankelijk in de functie van secretaris, nu als voorzitter.

Wat vinden anderen van Martina? Een positieve, enthousiaste dame met veel kennis van de verzekeringsmarkt. Benaderbaar, betrokken en praktisch ingesteld. Communicatief sterk.

Waarom ben je bestuurslid? Ik werd gevraagd en het lijkt me leuk om samen met anderen iets goeds te doen voor de club. Het bestuur kwam direct professioneel op mij over. Het zijn intelligente en ervaren mensen, met stuk voor stuk een sociale, vriendelijke touch. Ik merk dat er ruimte is voor ideeën en dat we samen doen wat goed is voor de club.

Waar word je blij van? Door als onderdeel van het bestuur van de RBBC een positieve bijdrage te leveren aan de branche.

Ambitie als voorzitter? Een positief, gedenkwaardig jubileumjaar neerzetten samen met het hele bestuur. En daarnaast: leden behouden en het liefst nog meer leden werven door een professionele en leuke club te blijven.


Martina mailen?   voorzitter@rbbc.nl 20181213_MacSiersFotografie_15.jpg