Bestuur

RUDOLF VAN DER WERFF, VICE-PENNINGMEESTER

Als bouwkundig schade-expert werkzaam bij DEKRA Experts te Capelle a/d IJssel. Daarnaast Salvagecoördinator en jarenlang bestuurslid geweest bij Cobra1998. Sinds mei 2015 vice-penningmeester bij RBBC.

Wat vinden anderen van Rudolf? Vol enthousiasme stort hij zich op uitdagingen. Is creatief. Kan mensen in beweging krijgen. Een drijfveer binnen een bestuur.

Waarom ben je bestuurslid? Toen ik gevraagd werd heb ik het aanbod direct geaccepteerd. Het voelt als een natuurlijke overgang: van Cobra1998 naar RBBC.

Waar word je blij van? Blij word ik als het bestuur een bijeenkomst heeft georganiseerd waar leden zichtbaar staan te genieten en op een natuurlijke, ongedwongen wijze staan te netwerken. Als de bijeenkomst goed valt en we goede reacties krijgen.

Ambitie als vice-penningmeester? Ik hoop te bereiken dat RBBC nog meer voor de leden kan betekenen dan het nu al doet, door de leden actief bij de lezingen te betrekken. Ik zie een actieve vereniging voor me waar leden elkaar weten te vinden en voor elkaar klaarstaan.


Rudolf mailen?   evenementen@rbbc.nl


RvdW2.jpg